Shoppen tijdens de uitverkoop doe je zo

Shoppen tijdens de uitverkoop doe je zo

Shoppen tijdens de uitverkoop. Voor de een hemels en voor de ander een hel.

Voor mij was het vroeger hels.

Shoppen is voor veel mensen een noodzakelijk kwaad in plaats van een leuke bezigheid. Sterker nog, tijdens de uitverkoop mijden ze juist de stad. Zo was ik vroeger ook.

Lees meer
Help mijn lichaam is veranderd!

Help mijn lichaam is veranderd!

Je hoeft niet eerst 5 of 10 kilo af te vallen voordat je gaat shoppen of om je leuk te kunnen kleden. Wat trek je aan als je lichaam door allerlei omstandigheden veranderd is? Welke kleding past dan het best bij je 'nieuwe' figuur? Ongeacht je maat is er altijd leuke...

Lees meer
Waarom ik weg ben van deze trend

Waarom ik weg ben van deze trend

Als je mij al langer volgt dan weet je dat ik niet echt een trendvolger ben. Ik geloof eerder in je kleden waar je je goed in voelt en blij van wordt dan slaafs trends volgen. Dat betekent niet dat ik ze niet in de gaten houdt, het blijft tenslotte mijn beroep. En...

Lees meer
Detox je garderobe

Detox je garderobe

Vandaag is de herfst officieel begonnen.   Het ziet ernaar uit dat er dit jaar geen Indian summer meer aankomt (nazomer) dus ga uit die ontkenning en embrace het nieuwe seizoen! Waar we in de lente en zomer heerlijk naar buiten gaan en onszelf letterlijk laten...

Lees meer
Personal Shopping voor Mannen

Personal Shopping voor Mannen

  "Zoveel keuze, welke zullen we nemen? Zeiden vijf dames tegen elkaar die in de Zweedse supermarkt in Arvika bij een pad met gigantisch aanbod crackers stonden. Achter de dames komt een vriend van me aangelopen, die recht op de rij crackers afloopt. Hij neemt...

Lees meer
Help mijn lichaam is veranderd!

Help mijn lichaam is veranderd!

Je hoeft niet eerst 5 of 10 kilo af te vallen voordat je gaat shoppen of om je leuk te kunnen kleden. Wat trek je aan als je lichaam door allerlei omstandigheden veranderd is? Welke kleding past dan het best bij je 'nieuwe' figuur? Ongeacht je maat is er altijd leuke...

Lees meer
Wat James Bond te maken heeft met jouw branding

Wat James Bond te maken heeft met jouw branding

Pic via Pinterest   Gisteren was Skyfall op de Vlaamse televisie. Wellicht een cliché maar ik ben een groot fan van de Bond films, en van de laatsten vind ik vooral Skyfall helemaal te gek. Bond. James Bond. Bekend als smooth operator, geweldige vechter, coole...

Lees meer
Kom je ook naar het HSP congres?

Kom je ook naar het HSP congres?

Soms gaan de dingen vanzelf en kom je mensen tegen alsof het zo heeft moeten zijn. Social media is daar ook zo'n mooie tool voor. Zeker voor een notoire niet-netwerker zoals ik die toch graag contacten met powervrouwen onderhoudt. Tegenstrijdig vind je niet? 😉 Maar...

Lees meer
De herfst is begonnen maar wat trek je nou aan?

De herfst is begonnen maar wat trek je nou aan?

De ene keer regent het, dan schijnt de zon weer. Het is nog te warm om je winterjas te dragen, maar te koud om in je 'zomer' kleding te lopen. De herfst is onmiskenbaar begonnen maar wat trek je nou aan? De sleutel is eigenlijk heel simpel, namelijk: laagjes. Door...

Lees meer