Morgen is het zover!

Op 24 oktober gaat het Online Brand Event van start waarbij verschillende topsprekers presentaties geven over branding, zichtbaarheid en alles wat erbij hoort. En vooral, hoe jij dit praktisch en concreet kunt toepassen om je bedrijf meteen een boost te geven.

Het leuke is dat ik die dag ook een masterclass geef, want kleding en uitstraling blijft een onderschat onderdeel van branding. Ik ga je met concrete en handige tips op weg helpen om je uitstraling moeiteloos en naadloos een onderdeel van je branding te maken. Op een manier die makkelijk te begrijpen is, leer ik je de kledingstijl te vinden die werkelijk bij je past.

Sterker nog, je leert hoe je deze een onmisbaar onderdeel van je bedrijf kunt maken, want klanten doen tenslotte zaken met jou en niet met je branding 😉 En je leert hoe je er voor zorgt dat je onderscheidend bent en altijd trouw aan jezelf lijft door de juiste kledingkeuze.

Dit en meer leer je tijdens mijn masterclass op het Online Brand Event. Het wordt een interactieve belevenis want je kunt tijdens de presentatie live vragen stellen, en daarnaast de gehele dag inschakelen om de verschillende presentaties bij te wonen van de andere topsprekers. Hoe fijn is dat?!

Doe je ook mee?

Je betaalt maar €4,95 en kunt de hele dag alle presentaties en masterclasses online volgen of terugkijken, superhandig!
Je vindt alle informatie hier http://www.onlinebrandevent.nl/

Tot gauw!