Soms gaan de dingen vanzelf en kom je mensen tegen alsof het zo heeft moeten zijn. Social media is daar ook zo’n mooie tool voor.
Zeker voor een notoire niet-netwerker zoals ik die toch graag contacten met powervrouwen onderhoudt.

Tegenstrijdig vind je niet? šŸ˜‰

Maar mijn posts en connecties op LinkedIn, Instagram en Facebook hebben ervoor gezorgd dat mijn zichtbaarheid enorm is gegroeid is. En door de fijne contacten en reacties kan ik jou weer beter helpen omdat ik daardoor precies weet wat je van mij nodig hebt.

Vanwaar deze informatie?

Nou, al deze dingen tezamen zorgden voor een hele mooie buitenkans, namelijk dat ik plotseling via LinkedIn getipt werd voor het HSP* congres. Ze waren nog op zoek naar Stylisten om toe te voegen aan het programma . *Hoog Sensitieve Personen

Zo gezegd zo gedaan.

Binnen een paar dagen was het rond en wilden ze me hebben.
En nu kan ik het bevestigen: op 13 oktober sta ik met een stand op de “Inspiratiemarkt’ als een van de experten tijdens het HSP congres in Bussum. Ontzettend blij mee en ik ben hier heel dankbaar voor. https://hspcongres.nl/

Had ik mij niet zichtbaar gemaakt, was ik niet naar buiten gekomen met mijn werk en liet ik mijn expertise niet zien dan was dit nooit gebeurt. Zichtbaarheid is lastig, dat weet ik als geen ander.

Misschien heb jij hetzelfde.

Wil je jezelf wel meer laten zien maar vind je social media niet leuk. Ik als HSP’er ook niet altijd, maar het heeft me wel ontzettend veel gebracht. Onder andere nieuwe klanten, mooie samenwerkingen, fijne contacten en ik leer er veel van.

Als HSP’er is het belangrijk dat je jezelf kent en vooral je grenzen respecteert.
Een van de onderwerpen waar ze het tijdens het congres ook over zullen hebben. Denk jij nou, hier wil ook bij zijn?

Dan heb ik goed nieuws voor je.

Ik mag je 10% korting geven op de toegangsprijs, gebruik hiervoor deze code LG0033. Deze code kan ingevuld worden op het online aanmeldformulier van het HSP congres.
Je vind de link hier https://hspcongres.nl/aanmelden/

Lijkt me hartstikke leuk als je ook komt. Laat het me weten, leuk je daar te zien.