“Zoveel keuze, welke zullen we nemen? Zeiden vijf dames tegen elkaar die in de Zweedse supermarkt in Arvika bij een pad met gigantisch aanbod crackers stonden. Achter de dames komt een vriend van me aangelopen, die recht op de rij crackers afloopt. Hij neemt een pak lekkere Zweedse crackers, rekent bij de kassa af. En laat de dames nog steeds discussiërend achter over van alles en nog wat.

 

En dat, dat is nou precies het verschil tussen een man en vrouw.

Vrouwen kunnen eindeloos blijven zoeken naar het juiste stuk, het perfecte paar schoenen of dat pak crackers. Maar hij had gewoon honger en wilde ontbijten met crackers. Dus koos hij een pak crackers, zo simpel kan het zijn!

 

Dit is een waargebeurd verhaal

en een grappige illustratie van het verschil tussen mannen en vrouwen en geldt ook bij het shoppen voor kleding. Jij als man wilt niet urenlang op zoek naar dat ene overhemd. Nee, jij hebt klanten die je moet bezoeken, belangrijke rapportages die gepresenteerd moeten worden, targets die gehaald moeten worden, kinderen die van de BSO moeten worden gehaald.

 

Kortom jij bent druk.

Natuurlijk wil je goed overkomen bij klanten en collega’s en laten zien dat jij de man voor de job bent. En ga je niet in je jeans naar een belangrijk gesprek. Maar soms kan een pak te formeel overkomen. Daarnaast wil je er goed uitzien als je naar een feestje gaat, een diner of andere sociale afspraken en verplichtingen hebt.

 

Maar wanneer trek je wat aan voor welke gelegenheid?

Kleding is voor jou een wezenlijk onderdeel maar waar haal je de tijd vandaan om te gaan shoppen?

 

Ik heb de oplossing voor je.

Een halve dag Personal shopping met mij in winkels die ik speciaal voor jou heb geselecteerd.

Je hebt al een tijdje geen nieuwe kleding aangeschaft en met het najaar voor de deur wil je stijlvol voor de dag komen in kwalitatieve kleding. Kleding waar je je geweldig in voelt en ook nog eens precies uitstraalt waar jij voor staat.

 

Normaal doe ik Personal Shoppings alleen voor dames

maar vanwege de grote interesse dit ook voor heren aan te bieden heb ik een eenmalige en tijdelijke actie.

Voordat ik in 2009 van Nederland naar Antwerpen verhuisde, heb ik jarenlang verschillende commerciële salesfuncties gehad, zowel intern als op de baan. En later ook leidinggevende functies bij grote multinationals in België en Nederland. Hierdoor zijn de zakelijke dresscodes geen geheim voor mij en kan ik me snel en deskundig verplaatsen in ondernemers en managers zoals jij.

 

Ik wil een Personal Shopping

 

Wat levert het je op?
-Geld, geen miskopen meer

-Scheelt je tijd

-Doelgericht shoppen in winkels speciaal voor jou geselecteerd

-Geen standaard zakelijke en casual kleding, maar stukken die speciaal voor jou geselecteerd zijn. Echt maatwerk in een fijne Antwerpse setting.

-Kleding die ontzettend lekker zit en ook geweldig staat. Na deze sessie weet je precies wat je wel en vooral wat je beter niet kunt aanschaffen.

-Je leert de psychologische effecten kennen van kleding en hoe je die slim en efficiënt kan toepassen in je werk. Ook leer ik je welke signalen je huidige kleding onbewust afgeeft, hoe je overkomt en hoe je een stukje autoriteit en leiderschap kunt verwerken in je outfits.
Persoonlijk Styling advies passend bij je persoonlijkheid en figuur.

 

Wat kun je verwachten?

> Intake 30 min voorafgaand aan de Personal Shopping (skype of telefonisch)
> 4 uur shopping
> Locatie: Antwerpen
> Een Belgische Lunch
> Goodiebag
> De juiste mannenwinkels voor jou
> Goede kledingadviezen
> Mijn persoonlijke begeleiding

 

Wat klanten over deze Personal Shopping zeggen

“Geslaagd in alle opzichten. Latifa is een echte Image Styliste die haar slogan “Put your Essence in your Presence helemaal waarmaakt. Ik heb leuke jleding in haar Antwerpen gekocht die me passen, die goed voelen qua stijl, kleur, stof en vorm. Ze kent Antwerpen, de winkels en de eigenaren. Door haar intake wist ze precies in welke winkels ik moest zijn en dat scheelde ook weer tijd. De nieuwe verfrissende kleren heb ik al met plezier gedragen. de uitdrukking ‘Kleding maken de man’ ging bij mij op. Ik voelde me mannelijk, stijlvol, vlot en zichtbaar.

Tegen andere mannen zou ik willen zeggen; laat je door Latifa, als charmante gastvrouw, leiden en aankleden (zowel zakelijk als casual) buiten de gebruikelijke bruin en blauw blokken kledingpaden”

Owen de Vries
Bedrijfsadviseur 
www.heartfulbusiness.nl

 

Investeer in jezelf en gun jezelf deze luxe van je eigen Personal Shopper.

Ik wil een Personal Shopping

 

Investering

Normaal is de investering €497 voor een halve dag Personal Shopping inclusief lunch. Maar ik heb nu een tijdelijk aanbod voor je, je ontvangt namelijk €100 korting!

Jouw investering bedraagt nu €397 excl btw

Deze aanbieding is geldig tot 9 oktober en geldt voor een afspraak in oktober of november.
Het is exclusief kleding en btw

NB: deze investering is declarabel

 

Ik wil een Personal Shopping