Het feestseizoen is in volle gang en iedereen heeft ergens wel uitnodiging voor een kerstborrel, cocktail party of gezellige etentjes bij familie, vrienden of collega’s.

De meesten van ons gaan van ’t werk rechtstreeks naar zo’n borrel, event of etentje.
Hoe handig is het als je dan geen volledige partylook mee moet nemen, maar met een paar simpele wijzigingen van je office outfit een volwaardige partylook te maken.

 

Hieronder mijn tips.

Vergeet zwart

We grijpen vaak snel en makkelijk naar zwart, ik maak me er zelf ook regelmatig schuldig aan.
Maar tijdens deze maand vol gezelligheid kan het net zo sjiek zijn om eens niet voor zwart te kiezen.

In de video hieronder toon ik je wat voorbeelden hoe je zwart kunt verruilen voor een gezellige partylook die je naar elke gelegenheid kunt dragen.

Je hebt hier maar weinig voor nodig en ik hou ervan om te stylen met basics. Niet te ingewikkeld, geen gedoe maar met een paar leuke accessoires je look party proof maken.

Bekijk snel de video voor tips

 

Basic + accessoires = altijd een winner

Begin bij een goede basic zoals een mooie jurk die je normaal ook naar werk zou kunnen dragen en neem alvast een leuke ketting mee in je tas. Een lange metallic ketting past overigens bij praktisch alles.
Een korte chunky ketting haalt je jurk nog eens extra op en maakt er altijd een feestelijke combinatie van.

En vergeet natuurlijk de armbanden en mooie ringen niet.
Persoonlijk hou ik wel van less is more, dus laat een type accessoire je eyecatcher zijn.

 

 

Nude is het nieuwe black

Verruil je donkere jasje voor een mooie nude fluwelen blazer. Je kunt er alle kanten mee op omdat het makkelijk combineert met verschillende kleuren. Nude is zowel vlot maar het heeft ook altijd iets sjieks.
Daarnaast is fluweel helemaal hot dit seizoen, dus je bent ook nog eens on trend en de combinatie van donker met licht maakt het meteen feestelijk.

Laat je schoenen spreken

Zorg voor leuke schoenen waar je ’s avonds nog makkelijk op kunt lopen, bijv blokhakken. Of kies leuke schoenen in een lichte basiskleur zoals camel pumps. Is eens iets anders dan een zwarte pump.
Wil je je look upgraden dan zijn bijvoorbeeld gave fluwelen bordeauxrode hakken een echte eyecatcher. Door de brede hak zijn ze ook nog eens erg comfortabel. Je kunt een nude outfit ook heel mooi combineren met rode hakjes, zoals in het filmpje.

 

Wat is jouw favoriete go to party outfit?
Laat me iets weten in de comments, ben benieuwd!

 

 

 

Foto’s via Pinterest