Zoals je weet ben ik een groot voorstander van een Krachtige Uitstraling en ben ik ervan overtuigd dat iedereen dit kan bereiken. Elke vrouw. Niet alleen door kleding en styling, een verzorgde look is pas echt af met een mooie dag make up.

Iedereen kan er goed uitzien, daar hoef je heus geen geboren schoonheid voor te zijn. Daarom wil ik je mijn 5 stappen laten zien voor een Krachtige Uitstraling met make up.

In deze video leer ik je een mooie dag make up voor elke vrouwelijke ondernemer die graag goed voor de dag wil komen. Met mezelf als proefkonijn. Geen moeilijke technieken maar simpele stap voor stap basics.

Ik laat je op mijzelf zien hoe deze 5 stappen werken zodat je ook daadwerkelijk het verschil kunt zien.

Geen perfecte looks, we zijn tenslotte geen modellen, maar wel een die je natuurlijke schoonheid benadrukt. Met maar 5 stappen die werkelijk iedereen kan toepassen ongeacht huidtype, leeftijd etc.

Je voelt je net wat lekkerder in je vel en niet zo ‘kaal’ met een beetje make up op. Het doet meteen iets voor je uitstraling, het maakt je krachtiger. En het staat verzorgd.

Zelfs mijn eigen zus (die echt niet van gedoe houdt of geklieder op haar gezicht) was om toen ik haar mijn 5 simpele stappen uitlegde. Sindsdien bestelt ze haar make up via mij (ik werk samen met een webwinkel) en volgt ze trouw de stappen.

Ook als je niet van veel make up houdt is een klein beetje vaak genoeg om je net dat extra te geven.

Wil jij ook deze 5 stappen leren?

 

Vraag hier gratis aan

 Klantervaringen:

“Zojuist je video geluisterd. Wat een fijne tips en al maak ik me elke dag op ik heb toch weer wat nieuwe tips gekregen die erg bruikbaar zijn. Bedankt hiervoor”

 

“Wat een handige tips! Ik gebruik normaal alleen mascara en lipstick en met deze tips kan ik weer verder”

 

“Mooie video heb je gemaakt! Leerzaam, ik heb zelf een toverstick van YSL, touche eclat, die breng ik nu meer in een driehoek aan onder m’n ogen aan dankzij je tips, veel beter!”

 

Nieuwsgierig geworden?

Vraag de 5 snelle stappen hier aan

ps: sommige van de producten die ik gebruik in de video kun je via mij aanschaffen, ik werk namelijk samen met een webwinkel. Wanneer je ‘m bekijkt vind je alle producten en links onderin de video