En? Ben je al aan de slag gegaan met je kledingkast uitruimen?
Of heb je hier het weekend voor gereserveerd?

Nu het lenteseizoen is ingegaan, is het belangrijk om je herfst en winterkleding op te bergen en ruimte te maken voor (nieuwe) lente en zomerkleding.

Dit zorgt voor overzicht, rust in je kast en daardoor ruimte en rust in je hoofd. Daarnaast grijp je ook niet meer mis en ben je ’s ochtends weinig tijd kwijt omdat je kast er een stuk overzichtelijker van wordt.

Als het goed is ben je al aan de slag gegaan met mijn eerste 2 tips. Vandaag ontvang je van mij de volgende video’s.

1. We beginnen met een schoenen tip, die vind je hier. Tijd om eerlijk te zijn en je innerlijke Imelda Marcos te confronteren ?
Bekijk hier de video

2. En de laatste tip (heeft mij erg veel geld opgeleverd sinds ik dit doe) vind je hier.
Ga ermee aan de slag en ik garandeer dat je met veel plezier ’s ochtends voor je kast staat en erg veel geld zult besparen.

Wat ook leuk is, is om een foto te maken van voor en na van je kledingkast. Stuur die gerust naar me op, ben benieuwd naar je resultaten en hoe je nu kleding bij elkaar combineert.

Binnenkort geef ik nieuwe webinars over hoe je mooie outfits maakt met de kleding die al in je kast hangt, Combineren kun je Leren. Waardoor je waardevolle tools van me leert om met de kleding die nu in je oopgeruimde kast hangt mooie en leuke combi’s te maken.

Je ontvangt de data binnenkort. Heb je nog vragen, let me know!  En als je specifieke tips voor jouw kast zoekt hoor ik ze ook graag, ik help je graag verder.

Fijne dag!