W​​ellicht ben je nu ergens op een terrasje lekker aan het genieten van je drankje,of zit je in de tuin. De vakantieperiode is in ieder geval voor veel mensen aangebroken. 


​​​Het tempo van werken wordt lager en lager. Misschien voor jou juist niet, en wil je nu juist zaken op orde stellen voor straks na de vakantie periode.


Hoe dan ook, een stukje me-time inbouwen is altijd belangrijk en met dit mooie weer heerlijk om te doen. Even alles laten liggen, dagjes weg met het gezin of gezellig met z’n twee even weg.


En vandaag is de dag dat ik je het leuke nieuws vertel.


Als jij namelijk voorlopig thuis bent voordat je op vakantie vertrekt, of je gaat helemaal niet weg deze zomer dan heb ik ontzettend leuk nieuws voor je.

Summer Shoping Experience

 

Want de hele maand juli hou ik de Summer Shopping Experience. 

Een heerlijk dagje Antwerpen met je geliefde of met vriendinnen onder begeleiding van een persoonlijke shopping- en culinaire route! Ontzettend fijn nu met de solden.

Een leuke dag langs de fijnste shopadresjes en de leukste tentjes, volledig afgestemd op jouw voorkeur en waar je naar op zoek bent.  
Je ontvangt een persoonlijke shoppingroute met winkels die helemaal afgestemd zijn op jouw smaak en stijl.
Slenteren in de zon is gezellig, maar nog fijner als je heel gericht weet waar je moet zijn en welke straten je kunt overslaan. 
Je haalt niet alleen het meeste uit de solden, maar ook uit je dag Antwerpen. 

Want je ontvangt ook mijn inside tips voor de leukste lunch adresjes, musea, things to see en fijne restaurants, dus neem je vriendin of partner mee.  
Aan het einde van de middag nodig ik je gezellig uit voor een drankje en tapas in een fijne Antwerpse hotspot en nemen we je aankopen door. Je ontvangt ook meteen stylingadvies van me. 


Voor wie

Als je graag mijn ‘brain wil picken’ en heel graag een Personal Shopping wilt maar nog niet in de mogelijkheid bent om de 1 op 1 investering te doen. 

Of als je gewoon zin hebt om een dagje weg te gaan naar een leuke stad. Antwerpen is verrassend dichtbij en niet zo ver als Parijs, maar je bent toch even in het buitenland 🙂 Hoe werkt het?

 

–  Deze Summer Shopping Experience doe je met een of meerdere vriendinnen waarbij je zelf gezellig gaat winkelen.

– Vantevoren vul je online een intake vragenlijst in. Aan de hand daarvan ontvang je een persoonlijke shoppingroute van me.

– Voorafgaand aan jouw Shopping Experience ontvang je een persoonlijke video met shopping tips en advies. Zodat je goed voorbereid aan de slag kunt.

– Je ontvangt tevens mijn Persoonlijke Stijlgids met allerlei handige inside tips en informatie. Na jaren in Antwerpen te wonen ken ik ondertussen alle geheime adresjes en pareltjes waar je altijd slaagt.

Deze heb ik verzameld in een leuke Personal Shopping Gids die ik telkens update als ik weer iets nieuws heb ontdekt.

– Aan het einde van jouw Summer Experience nodig ik je uit in een leuke Antwerpse hotspot voor een drankje en tapas, waarbij we ook je aankopen doornemen en je meteen stylingadvies krijgt.

 
Dus wil je een lekker dagje uit naar een van de leukste steden in Europa? 
Boek dan nu jouw Summer Shopping Experience

Je kunt kiezen uit de volgende data:

 

29 juli
Nog 2 plekken beschikbaar
31 juli
Nog 4 plekken beschikbaarPrijs

Omdat het solden zijn heb ik ook een zacht soldenprijsje voor je. 
Normale prijs: €147 p.p

(prijzen exlc btw)

Nu tijdelijk gedurende maand juli maar: €97 p.p

Tot gauw in Antwerpen, gezellig!